Velika akcija Jesen 2022

Akcija Jesen 2022 je tudi to jesen razveselila z izrednimi popusti! V času akcije smo znova ponudili super popuste, ki jih je marsikdo že pametno izkoristil.
Akcija še vedno teče, iztekajo se ji zadnji dnevi – vse do 30. novembra 2022.
Z vsakoletno akcijo Jesen 2022 želimo pomagati taborniškim rodovom, skavtskim stegom, prostovoljnim gasilskim društvom, planinskim društvom in ostalim. Njihova dejavnost sloni na delu z mladino, prostovoljstvu in humanitarnosti ter medčloveški solidarnosti. To so vrednote, ki jih spodbujamo, zaradi česar vsako leto ponujamo izredne popuste. Pomoč nudimo pri nakupu novih šotorov in opreme ter pri njihovi obnovitvi.
Izredno dobra novica je tudi, da 10 % popust na servisne storitve, ki vključujejo popravila platna in/ali ogrodja ni več časovno omejen na
obdobje akcije! Od sedaj naprej ste do ugodnosti za izvedbo servisnih storitev upravičeni skozi vse leto. To je še posebno pomembno za tabornike in skavte, ki nam lahko šotore in opremo dostavite v pregled takoj po zaključenem taboru ali kadarkoli se vam to zdi pomembno.
Poleg rednih akcijskih pogojev pa smo v času akcije Jesen 2022 pripravili povsem nov artikel. To je novo terensko ležišče 3D AirMESH (60 mm).
3D AirMESH (60mm) je novost na trgu terenskih ležišč, vanj pa je implementirana tehnologija iz avto industrije. Novo ležišče za polnilo uporablja 3D pleteno mrežo, ki zagotavlja zračnost, udobje pri ležanju in seveda pralnost. Testirana mreža zdrži več kot 10.000-kratno obremenitev. Zelo pomembno je pralno polnilo, saj želimo zagotoviti trajnostno uporabo. Pravzaprav je celotno ležišče in pralno in se hitro suši. Zgornja površina ležišča je izdelana iz bombažnega platna (enak material skot strehe mladinskih šotorov), spodnji del pa je izdelan iz trpežnega PE materiala (enako kot dna šotorov). Prevleka je enostavno snemljiva s pomočjo ježek traku.  Ležišče je izredno lahko, njegove dimenzije pa so 190 x 70 x 6 cm.
Servis je zagotovljen, saj je naše strokovno šiviljstvo domače prav s temi materiali. Ker smo prepričani v kvaliteto vgrajenih materialov in izdelavo, vam tudi na ta artikel zagotavljamo 5 let garancije.